Autor:

Kančí kýta s jalovcem

Střední
Ingredience
Kančí kýta 800 g
Slanina 50 g
Cibule 1 ks
Sádlo 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Česnek 5 stroužek
Jalovec  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Očištěnou kančí kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a necháme odležet. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, podlijeme vodou, přidáme kančí kýtu a v troubě upečeme doměkka. Během pečení maso podláváme a několikrát obrátíme.

Měkkou kýtu vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a provaříme. Maso nakrájíme na plátky, přeléváme šťávou a podušenou cibulí s česnekem. Podáváme s brambory a brusinkovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Kančí kýta s jalovcem

Komentáře

  1. ilis ilis   19.02.2009 | 9:49 | reagovat | závadný

    Škoda,že na těchto stránkách je tak malé množství receptů se zvěřinou.Jestli někdo vlastní recept na kančí žebírka,krkovici nebo kotletky,ráda bych nějaký z nich uvítala...Předem děkuji :).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web