Autor:

Kanadské kuře II.

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Máslo 0,13 
Cibule  šálek
Kečup - jemný 1/2 sklenice
Voda  sklenice
Ocet  lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Chilli  
Cukr 1/2 
Česnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Rozporcované kuře osolíme, přidáme sklenku vody a máslo a dáme péct. Do kastrolku dáme cibuli, kečup, vodu, ocet, sůl, pepř, kari, chilli, cukr a vše vaříme pod pokličkou asi 10 minut. Po svaření zakápneme šťávou z citronu a přidáme česnek. Směsí zalijeme kuře a dáme dopéci. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Kanadské kuře II.

Komentáře

  1. Zlatka   18.02.2012 | 8:28 | reagovat |

    Vařím ho a je to fakt ňamka :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web