Autor:

Kanadské kuře II.

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Máslo 0,13 
Cibule  šálek
Kečup - jemný 1/2 sklenice
Voda  sklenice
Ocet  lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Chilli  
Cukr 1/2 
Česnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Rozporcované kuře osolíme, přidáme sklenku vody a máslo a dáme péct. Do kastrolku dáme cibuli, kečup, vodu, ocet, sůl, pepř, kari, chilli, cukr a vše vaříme pod pokličkou asi 10 minut. Po svaření zakápneme šťávou z citronu a přidáme česnek. Směsí zalijeme kuře a dáme dopéci. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Kanadské kuře II.

Komentáře

  1. Zlatka   18.02.2012 | 8:28 | reagovat |

    Vařím ho a je to fakt ňamka :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web