Kanadské kuře

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso čtvrtky
    • 3
      dl voda
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kari
    • 2
      ks cibule
    • 125
      g máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čtvrtky vykostíme a uložíme do pekáče. Z vody, kečupu, sojové omáčky, soli, pepře, kari, nakrájené cibule na kolečka a másla uvaříme lák. Necháme trošku vychladnout a čtvrtky poté zalejeme. Necháme den odstát a pak kuře zhruba hodinku pečeme. Podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • brona
    brona |

    31. 12. 2015 18:44

    Tento recept jsem před pár lety dělala, měla jsem ho od kolegyně z práce. Udělala jsem jednou a pak recept vyhodila. Přemítá chutí a tuku. Maso už nemá chuť kuřecího. Dnes toto jídlo donesla dcery kamarádka jako pohoštění pro děti. Zvedl se mi z toho žaludek .

  • Andrea
    Andrea |

    11. 5. 2015 18:52

    Patlanice chutí :-|

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    22. 8. 2005 10:13

    Výborné. Ten recept znám a občas vařím. Já cibulku krájím nadrobno a podávám buď s bramborem , ale ještě radši s chlebem. Pak se ta výborná šťávička ještě lépe papá.

  • Hana Lajzova
    Hana Lajzova |

    30. 5. 2005 14:29

    Zkoušela jsem tento recept a bohužel se mi ten lák podařilo přesolit tak, že se to nedalo jíst.

  • Anonym
    Anonym |

    20. 12. 2004 07:46

    recept vylepšíte přidáním divokého koření do láku (jalovec, nové koření, b. list)... pozor na přesolení, 2 lžičky soli je hodně... záleží na slanosti sojovky