Autor:

Kanadské kuře

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
čtvrtky
4 ks
Voda 3 dl
Kečup - jemný 5 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Sůl 2 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Kari 1 lžička
Cibule 2 ks
Máslo 125 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Čtvrtky vykostíme a uložíme do pekáče. Z vody, kečupu, sojové omáčky, soli, pepře, kari, nakrájené cibule na kolečka a másla uvaříme lák. Necháme trošku vychladnout a čtvrtky poté zalejeme. Necháme den odstát a pak kuře zhruba hodinku pečeme. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4+
2.5 2 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kanadské kuře

Komentáře

  1. brona   31.12.2015 | 18:44 | reagovat |

    Tento recept jsem před pár lety dělala, měla jsem ho od kolegyně z práce. Udělala jsem jednou a pak recept vyhodila. Přemítá chutí a tuku. Maso už nemá chuť kuřecího. Dnes toto jídlo donesla dcery kamarádka jako pohoštění pro děti. Zvedl se mi z toho žaludek .

  2. Andrea   11.05.2015 | 18:52 | reagovat |

    Patlanice chutí :-|

  3. Alena Hanusová   22.08.2005 | 10:13 | reagovat |

    Výborné. Ten recept znám a občas vařím. Já cibulku krájím nadrobno a podávám buď s bramborem , ale ještě radši s chlebem. Pak se ta výborná šťávička ještě lépe papá.

  4. Hana Lajzova   30.05.2005 | 14:29 | reagovat |

    Zkoušela jsem tento recept a bohužel se mi ten lák podařilo přesolit tak, že se to nedalo jíst.

  5. Anonym   20.12.2004 | 7:46 | reagovat |

    recept vylepšíte přidáním divokého koření do láku (jalovec, nové koření, b. list)... pozor na přesolení, 2 lžičky soli je hodně... záleží na slanosti sojovky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web