Kaldoun II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • slepičí maso celá slepice i s drůbkami
    • cibulka
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • zelenina květák, brokolice
    • sůl
    • vegeta
  • Houskové nedlíčky
    • 200
      g strouhanka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • mléko
    • petrželka zelená
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaří se slepice i s drůbkami, osmaží se cibulka, přidají se 2 lžíce hl. mouky a udělá se světlá jíška, která se zředí vývarem ze slepice. Přidá se zelenina (květák, brokolice) a houskové knedlíčky. Osolí se, dochutí (třeba vegetou) a povaří asi 20 min.
2
Houskové knedlíčky:
3
Ze všech ingrediencí se udělá tuhé těsto, vytvarují se knedlíčky a zavaří se do polévky.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.