Autor:

Kaldoun II.

Střední
Ingredience
Slepičí maso
celá slepice i s drůbkami
 
Cibulka  
Hladká mouka 2 lžíce
Zelenina
květák, brokolice
 
Sůl  
Vegeta  
Houskové nedlíčky
Strouhanka 200 g
Vejce 1 ks
Muškátový oříšek 1 špetka
Mléko  
Petrželka
zelená
 
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Uvaří se slepice i s drůbkami, osmaží se cibulka, přidají se 2 lžíce hl. mouky a udělá se světlá jíška, která se zředí vývarem ze slepice. Přidá se zelenina (květák, brokolice) a houskové knedlíčky. Osolí se, dochutí (třeba vegetou) a povaří asi 20 min.
Houskové knedlíčky:
Ze všech ingrediencí se udělá tuhé těsto, vytvarují se knedlíčky a zavaří se do polévky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Kaldoun II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web