Autor:

Kalakukko

Střední
Ingredience
Chleba
malé bochníky
2 ks
Uzená makrela 4 ks
Cibule 1 ks
Pepř mletý 1 špetka
Smetana 1 šálek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Severská kuchyně, snad kromě té švédské, výrazně nevyniká mezi evropskými gurmánskými mocnostmi, ale i zde občas nalezneme pravé perly kulinářství...

Z dvou malých bochníků chleba odkrojte patky a vydlabejte střídku. Vykostěte 4 uzené makrely a nakrájejte cibuli. Střídku smíchejte s cibulí a rybím masem, opepřete a zalejte šálkem smetany. Rybí směs vložte do bochníků, ukryjte patkami a zapečte v předehřáté troubě. Nádivku můžete dle libosti obměňovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kalakukko

Komentáře

  1. Jířa   14.02.2007 | 21:38 | reagovat |

    Hanko, jak dlouho se asi tak zapéká? A jak poznám, že už je to hotové? Říkám si, že te třeba trochu času, než bude cibule hotová, nebude zase chleba úplně ztvrdlý? Zaujalo mě to, učitě vyzkouším...díky Jířa

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web