Autor:

Kalakukko

Střední
Ingredience
Chleba
malé bochníky
2 ks
Uzená makrela 4 ks
Cibule 1 ks
Pepř mletý 1 špetka
Smetana 1 šálek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Severská kuchyně, snad kromě té švédské, výrazně nevyniká mezi evropskými gurmánskými mocnostmi, ale i zde občas nalezneme pravé perly kulinářství...

Z dvou malých bochníků chleba odkrojte patky a vydlabejte střídku. Vykostěte 4 uzené makrely a nakrájejte cibuli. Střídku smíchejte s cibulí a rybím masem, opepřete a zalejte šálkem smetany. Rybí směs vložte do bochníků, ukryjte patkami a zapečte v předehřáté troubě. Nádivku můžete dle libosti obměňovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kalakukko

Komentáře

  1. Jířa   14.02.2007 | 21:38 | reagovat |

    Hanko, jak dlouho se asi tak zapéká? A jak poznám, že už je to hotové? Říkám si, že te třeba trochu času, než bude cibule hotová, nebude zase chleba úplně ztvrdlý? Zaujalo mě to, učitě vyzkouším...díky Jířa

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web