Autor:

Kakaovník podmáslový

Snadné
Ingredience
Podmáslí 500 ml
Hladká mouka 300 g
Sušené švestky 300 g
Sůl  špetka
Šlehačka  
Olej
olivový
100 ml
Cukr
hnědý
60 g
Kakao
neslazené
2 lžíce
Jedlá soda
1 vrchovatá lžička
 
Prášek do pečiva 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Švestky předem namočte do vody na pár hodin nebo zalijte vroucí vodou na půl hodiny. Mouku smíchejte se sodou, špetkou soli, cukrem, kakaem, přidejte podmáslí, olej a důkladně promíchejte, přidejte okapané švestky, můžete je bud nakrájet nebo dát celé.

Těsto nalijte do vymazané a vysypané dortové formy, pečte při 200 °C (v horkovzdušné troubě 180 °C) 25-30 minut, necháme vychladnout, servírujeme se šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sibirky s malinovým přelivem Domácí zmrzlina - jak na ni? Články z

Komentáře k receptu: Kakaovník podmáslový

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web