Autor:

Kakaová roláda

Střední
Těsto
Žloutek 4 ks
Moučkový cukr 4 lžíce
Kakao 4 lžíce
Bílek 4 ks
Náplň
Smetana ke šlehání 250 ml
Ztužovač šlehačky 1 balíček
Moučkový cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Žloutky smícháme s cukrem a přidáme kakao. Z bílku vyšleháme sníh a postupně smícháme do těsta. Na plech dáme pečící papír, potřeme tukem a poprášíme moukou. Těsto vlijeme na plech a dáme do ROZPÁLENÉ trouby na 8 minut. Víc ne, pouze 8 minut. Po upečení překlopíme těsto na čistý pečící papír (samotný). Starý papír odstraníme a srolujeme do rolády a necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme krém: do smetany přisypeme ztužovač a pořádně vyšleháme, dle chuti přidáme lžíci moučky. Po vychladnutí, roládu natřeme krémem a opět srolujeme a dáme vychladit.

Rychlé jednoduché a hlavně mooooc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kakaová roláda

Komentáře

  1. Mmmmys   13.12.2011 | 12:29 | reagovat |

    Ano bez mouky, vhodné právě pro bezlepkovou dietu :)

  2. zabriela   11.12.2011 | 11:40 | reagovat |

    je to bez mouky? Kde je?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web