Kachní prsa na hrušce s medem

Hodnocení:

Moje:

40 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kachní maso stehna
    • 1
      ks hrušky
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce med
    • 1
      ks citron
    • 100
      g sýr niva
    • polníček salát
    • rozmarýn
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kachní prsa nakrojíme přes kůži na čtverečky, osolíme a opepříme. Pomalu opékáme na oleji, poté otočíme, přidáme rozmarýn, přiklopíme a 10 minut necháme dojít.
2
Maso vyndáme, do výpeku přidáme máslo a opečeme plátky hrušky dozlatova. Zakápneme medem, přidáme nivu, citronovou šťávu a polníčkový salát. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Katull
    Katull |

    28. 2. 2011 17:15

    Ano, je to dost podobné kuřeti na medu i já ho mám ráda! 8-) je to na ten způsob ale ještě lepčí :-P

  • Adriana
    Adriana |

    28. 2. 2011 15:53

    Miluju kuře na medu a tohle bude asi něco podobného ne? + s tou hruškou.. . .je to dobré! ;-)