Autor:

Kachní prsa na hrušce s medem

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Kachní maso
stehna
2 ks
Hrušky 1 ks
Máslo 1 lžíce
Med 1 lžíce
Citron 1 ks
Sýr Niva 100 g
Polníček
salát
 
Rozmarýn  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kachní prsa nakrojíme přes kůži na čtverečky, osolíme a opepříme. Pomalu opékáme na oleji, poté otočíme, přidáme rozmarýn, přiklopíme a 10 minut necháme dojít. Maso vyndáme, do výpeku přidáme máslo a opečeme plátky hrušky dozlatova. Zakápneme medem, přidáme nivu, citronovou šťávu a polníčkový salát. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Kachní prsa na hrušce s medem

Komentáře

  1. Katull   28.02.2011 | 17:15 | reagovat |

    Ano, je to dost podobné kuřeti na medu i já ho mám ráda! 8-) je to na ten způsob ale ještě lepčí :-P

  2. Adriana   28.02.2011 | 15:53 | reagovat |

    Miluju kuře na medu a tohle bude asi něco podobného ne? + s tou hruškou.. . .je to dobré! ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web