Kachna na broskvích

Hodnocení:

Moje:

120 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kachní maso celá kachna
    • mrkev
    • celer
    • cibule
    • kari
    • sůl
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • škrobová moučka
    • ocet
    • brandy nemusí být
    • šťáva z broskvového kompotu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V pekáčku zpěňte na tuku nakrájenou mrkev, celer, cibuli, přidejte kachnu, opečte, posypte kari kořením, osolte, opepřete, podlijte bílím vínem a pečte doměkka.
2
Šťávu propasírujte, zalijte trochou brandy (nemusí být), šťávou z broskvového kompotu, oslaďte, okyselte octem, povařte a nakonec zahustěte škrobovou moučkou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.