Kachna na broskvích

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Kachní maso
celá kachna
 
Mrkev  
Celer  
Cibule  
Kari  
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno  
Škrobová moučka  
Ocet  
Brandy
nemusí být
 
Šťáva z broskvového kompotu  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

V pekáčku zpěňte na tuku nakrájenou mrkev, celer, cibuli, přidejte kachnu, opečte, posypte kari kořením, osolte, opepřete, podlijte bílím vínem a pečte doměkka.
Šťávu propasírujte, zalijte trochou brandy (nemusí být), šťávou z broskvového kompotu, oslaďte, okyselte octem, povařte a nakonec zahustěte škrobovou moučkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Kachna na broskvích

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web