Kachna na broskvích

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Kachní maso
celá kachna
 
Mrkev  
Celer  
Cibule  
Kari  
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno  
Škrobová moučka  
Ocet  
Brandy
nemusí být
 
Šťáva z broskvového kompotu  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

V pekáčku zpěňte na tuku nakrájenou mrkev, celer, cibuli, přidejte kachnu, opečte, posypte kari kořením, osolte, opepřete, podlijte bílím vínem a pečte doměkka.
Šťávu propasírujte, zalijte trochou brandy (nemusí být), šťávou z broskvového kompotu, oslaďte, okyselte octem, povařte a nakonec zahustěte škrobovou moučkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Kachna na broskvích

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web