Autor:

Juverlajka

30 minut PT0H30M
Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Voda 1,5 l
Vejce 2 ks
Citron 1 ks
Rýže 1 hrnek
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mleté maso spojíme s 1 hrnkem rýže, přidáme sůl, pepř a trochu másla na zjemnění a na drobno nakrájenou petrželku. Ze směsi vytvarujeme malé kuličky. Dáme vařit vodu a až bude vřít, kuličky do ní vložíme a vaříme do měkka. Pak přidáme 1/2 hrníčku rýže. Až bude i rýže hotová rozmixujeme vajíčka s citronovou šťávou a vlejeme pomaloučku do polévky.
Je to oblíbená polévka každé řecké hospodyňky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Juverlajka

Komentáře

  1. soptik.sro   07.01.2014 | 17:08 | reagovat |

    Výborná

  2. englicka.m.   30.01.2007 | 12:40 | reagovat |

    uavříno a dojezíno:no bomba!!jen jsem použila opravdu jen půl citronu,zdálo se mi to akorát..polévka je hustá-ty já mam nejraději ale přitom není těžká do žaludku,určitě doporučím dál.Díky za super recept..dávám jednotku

  3. Anda   30.01.2007 | 12:08 | reagovat |

    nejdrive vyzkousejte dat stavu z pulky citronu.V Recku se dava citron skoro do vsech polevek a take na maso da to takovou zvlasni chut...moc dobre

  4. englicka.m.   29.01.2007 | 16:31 | reagovat |

    tak to se mě líbí,jen bych se chtěla zeptat jak moc je tam cítit ten citron???děkuji...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web