Autor:

Jogurtový řez

Střední
Piškot
Vejce 5 ks
Cukr 150 g
Polohrubá mouka 150 g
Náplň
Ovoce  
Puding
Ovocné
2 ks
Jogurtová hmota
Bílý jogurt
Velký
1 kelímek
Želatina
40 g
2 balíček
Šlehačka 2 balení
Citron 2 ks
Citronová kůra
Z 1/2 citronu
 
Vanilkový cukr 2 balíček
Cukr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Na upečený piškot, velký plech s okrajem, dáme ovoce, 2 uvařené ovocné pudinky ve 3/4 l šťávy, horké dáme na piškot s ovocem. Namočíme 2 želatiny asi v 1 dcl vody. Zvlášť dáme do mísy jogurt, cukr, vanilkový cukr, štávu ze 2 citronů, kůru a zamícháme. Ušleháme 2 šlehačky, když je pudink vychladlý, dáme želatinu, do které přidáme truchu jogurtu a nahřejeme.

Rozpuštěnou želetinu zamícháme s jogurtem a přidáme šlehačku a zamícháme, nalejeme na pudink a urovnáme, dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Medovník Medové slunce pro milé chvíle s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Jogurtový řez

Komentáře

  1. helena pelichova   27.06.2007 | 13:16 | reagovat |

    piškot,ovoce,horký pudink---jogurt+št.z citronů atd.zamíchat to toho želatinu teplou rozpuštěnou a nakonec šlehačky

  2. Linda Klein   27.06.2007 | 9:05 | reagovat |

    Rez muze byt dobry, ale ten navod na pripravu je neskutecna patlanina :-(( Neslo by to napsat prehledneji?? Dekuji.

  3. Jana   26.06.2007 | 18:05 | reagovat |

    zmatenejsi navod na pripravu jsem jeste nevidela

  4. helena pelichova   26.06.2007 | 15:29 | reagovat |

    to jsem zpletla,dává se pudink horký na ovoce,potom už ne,píšu to z hlavy,přímo,peču to často,tak se omlouvám jinak vše vysvětlím.

  5. helena pelichova   26.06.2007 | 15:29 | reagovat |

    to jsem zpletla,dává se pudink horký na ovoce,potom už ne,píšu to z hlavy,přímo,peču to často,tak se omlouvám jinak vše vysvětlím.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web