Jogurtový koláč dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 0,5
      hrnek cukr
    • 0,5
      hrnek mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • ovoce
    • drobenka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílý jogurt, mouku, vejce, cukr, vanilkový cukr, kypřicí prášek, olej a mléko, společně promísíme v hebounké těsto.
2
Troubu předehřejeme na 180°C a těstíčko si rozlijeme na plech. Nyní použijeme libovolné, dostupné ovovce, Láďa Hruška použil jahody. Nakonec ještě
3
posypeme předem připravenou drobenkou tak, jak jsme zvyklí.
4
Buchtu pečeme cca 25 minut hezky do růžova.
Zařazení: Moučníky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.