Autor:

Jogurtová buchta s ovocem

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka
od jogurtu
2 kelímek
Prášek do pečiva 1 balíček
Pudinkový prášek
vanilkový
1 balíček
Vejce
1-2
2 ks
Cukr krupice 1 kelímek
Bílý jogurt 2 kelímek
Ovoce  
Jogurtová buchta s ovocem

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Vejce vyšleháme s cukrem a jogurtem, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudinkovým práškem. Vše smícháme a nalijeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech (já upřednostňuji pečící papír). Poklademe libovolným ovocem a upečeme v předehřáté troubě při cca 180 °C. Můžeme též posypat drobenkou, ale není to nutné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2
4 8 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Jogurtová buchta s ovocem

Komentáře

  1. Lenulka22   20.07.2014 | 9:54 | reagovat |

    Buchtu máme v troubě,příprava jednoduchá a myslím že to bude i skvěle chutnt,vyzkoušeli jsme kombinaci bílý rybiíz a třešně viz.foto k receptu:)

  2. Pavel J   22.03.2014 | 17:54 | reagovat |

    Taky sem to trochu upravil a hlavně udělal z větší dávky, prvně mi bylo divný že do těsta dávám ty pudinky když do něj nepřijde žádný mlíko, ale všecko bylo fajn :-) Jinak myslim, že je vlastně jedno kolik čeho tam dáte, je akorád alespoň malilinko potřeba napodobit ten poměr surovin k sobě a původní recept je myšlen s normálním malým jogurtem.

  3. Lidkam@seznam.cz   18.03.2013 | 16:43 | reagovat |

    Tak dnes jsem dělala, dala dva jahodové jogurty, tím pádem jahodový puding a bylo to výborný. Jahody jsem sice neměla, ale měla jsem borůvky, takže i s borůvkama to bylo mňamky ;-)

  4. Bóža   05.08.2012 | 11:25 | reagovat |

    Výborný, dávám za 1! Během víkendu jsem pekla 2x ! Jogurty jsem měla ovocné - jahodové a broskvové. Podle toho jsem tam dala ovoce a bylo to skvělé. :-) ;-)

  5. Petra   15.11.2011 | 14:59 | reagovat |

    Zdravím :-) chtěla jsem se vás zkušených zeptat, proč se mi každá buchta( piškotová, litá, třená, hrnková,..., do které dám ovoce a popřípadě nahoru drobenku naprosto zdrcne? Už si nevím rady a jsem z toho už fakt naštvaná :-( Zkoušela jsem ovoce obalit v ořechách, mouce,.. a pak dát na těsto, ale vždycky stejný výsledek:-( Jediná, která mi nabyde hezky je kynutá,.. Děkuji předem za odpověď a pěkný den :-)

    1. Dana   09.09.2012 | 10:54 | reagovat |

      Dávám do drobenky místo másla olej, dělala to i moje babička a i když dám zmrzlé ovoce, tak se mi buchta nezdrcne. Zdravím ;-)

    2. Jana   24.09.2012 | 9:33 | reagovat |

      měla bych stejný dotaz, mám stejné problémy se zdrcnutím jakékoliv buchty....

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web