Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Kuřecí oběd
Brokolicová krémová polévka II.
Sushi s lososem
Borůvková bublanina
Francouzské bagety (Baguettes)
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Těstoviny s rajčaty
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Brokolicová polévka se smetanou
Kuře v parmazánu se salátem
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Strakaté blondie
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza