Autor:

Jiřinčina bábovka

Střední
Ingredience
Moučkový cukr 180 g
Polohrubá mouka 180 g
Hera 180 g
Jablka
Nakrájená nadrobno
Skořice
Nasekané ořechy 2 hrst
Prášek do pečiva 1/2 ks
Vejce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a vlije do formy vysypané kokosem.

Peče se asi 40 min. na 160 °C. Já osobně ještě přidávám 2 lžíce kakaa, ale nemusí tam být.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Jiřinčina bábovka

Komentáře

  1. Jana Kutačová   21.05.2006 | 9:48 | reagovat |

    Já jsem s tím vyklopením problém neměla a když toobčas nešlo,namočila jsem utěrku do vody a položila ji na formu a za chvilku to povolilo a těsto se krásně vyklopilo.:o)

  2. Naďa Lhotaková   20.05.2006 | 18:20 | reagovat |

    Bábovka se mi nepovedla vyklopit!!!Utrhla se mi,měla jsem vysypat klasicky.Jinak chuťově moc dobrá,vláčná.

  3. Jana Kutačová   12.05.2006 | 11:32 | reagovat |

    Semínka jsou dobrá a myslím,že nic nezkazí......:o))))))

  4. Marsí   12.05.2006 | 9:55 | reagovat |

    Tak tohle zkusím...ořechy došly tak tam sypnu nějaké semínko...:o))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web