Jihofrancouzský salát

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file
    • rajče
    • okurka
    • čínské zelí
    • paprika
    • tatarská omáčka (Majonéza)
    • sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve usmažíme filé. Než vychladne, nakrájíme všechnu zeleninu (na proužky). Poté smícháme usmažené filé, nakrájenou zeleninu a přidáme tatarku nebo majonézu. Do poháru nebo široké misky nandáme tuto směs, postrouháme sýrem a navrch můžeme rozložit uvařené vejce, rozkrojené na čtvrtky.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • lenča
    lenča |

    24. 1. 2007 19:35

    Ano,filé se nakrájí na kousky.Také používám kuřecí,nebo králičí maso.A někdy nedám žádné maso a salát udělám jen tak.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    24. 1. 2007 18:48

    Určitě to bude dobrota. To filé se pak asi natrhá nebo nakrájí na kousíčky že?