Jihofrancouzský salát

Střední
Ingredience
Rybí file  
Rajče  
Okurka  
Čínské zelí  
Paprika  
Tatarská omáčka
(Majonéza)
 
Sýr  
Vejce 1 ks
Jihofrancouzský salát

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nejprve usmažíme filé. Než vychladne, nakrájíme všechnu zeleninu (na proužky). Poté smícháme usmažené filé, nakrájenou zeleninu a přidáme tatarku nebo majonézu. Do poháru nebo široké misky nandáme tuto směs, postrouháme sýrem a navrch můžeme rozložit uvařené vejce, rozkrojené na čtvrtky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Jihofrancouzský salát

Komentáře

  1. lenča   24.01.2007 | 19:35 | reagovat |

    Ano,filé se nakrájí na kousky.Také používám kuřecí,nebo králičí maso.A někdy nedám žádné maso a salát udělám jen tak.

  2. Ivana Přikrylová   24.01.2007 | 18:48 | reagovat |

    Určitě to bude dobrota. To filé se pak asi natrhá nebo nakrájí na kousíčky že?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web