Autor:

Jihočeský řízek

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Pepř mletý  
Sůl  
Mléko 250 ml
Vepřový bůček
mletý
1 kg
Sýr
strouhaný
300 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Bůček umeleme, přidáme sůl, pepř a strouhaný sýr. Spojíme mlékem a necháme do druhého dne v lednici.
Obalujeme jako řízek. Smažíme na rozpáleném oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Jihočeský řízek

Komentáře

  1. Tereza   19.05.2015 | 10:20 | reagovat |

    Jihočeské řízky? Snad holandské a ty už tu jsou od roku 2004!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web