Autor:

Jihočeský řízek

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Pepř mletý  
Sůl  
Mléko 250 ml
Vepřový bůček
mletý
1 kg
Sýr
strouhaný
300 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Bůček umeleme, přidáme sůl, pepř a strouhaný sýr. Spojíme mlékem a necháme do druhého dne v lednici.
Obalujeme jako řízek. Smažíme na rozpáleném oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Jihočeský řízek

Komentáře

  1. Tereza   19.05.2015 | 10:20 | reagovat |

    Jihočeské řízky? Snad holandské a ty už tu jsou od roku 2004!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web