Autor:

Jeřabiny v sirupu

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Jeřabiny 1 kg
Cukr krupice 800 g
Pálenka
z ovoce
40 ml
Jeřabiny v sirupu

Postup přípravy:

Jeřabiny opláchněte a nechte na utěrce oschnout. Do litru vody vsypte cukr a vařte, až se rozpustí. Jeřabiny rozdělte do sklenic, rovnoměrně zakapejte pálenkou a zalijte vroucím cukrovým rozvarem.
Otevřené sklenice postavte do pekáče vyloženého utěrkou, do poloviny výšky sklenic zalijte vroucí vodou a vařte 20 minut v troubě při 100 °C. Uzavřete, postavte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Podávejte jako ovocitou, pikantní chuťovku třeba k sýrům nebo grilovanému masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jeřabiny v sirupu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web