Jeřabinový čaj

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jeřabiny
    • cukr krupice nebo med
    • hřebíček
    • skořice
    • citron nebo pomeranč
    • vařící voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dvě lžíce jeřabin dáme do hrnku a s cukrem nebo medem je rozmačkáme vidličkou. Přidáme jeden nebo dva hřebíčky, kousek celé skořice nebo na špičku nože mleté skořice a kolečko kartáčkem očištěného citronu nebo pomeranče.
2
Vše zalijeme vroucí vodou (2,5 dcl) a necháme asi 5 minut zakryté louhovat, pak přecedíme přes jemné sítko a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.