Jemný žampionový krém

40 minut PT0H40M
Porce: 6
Ingredience
Čerstvé žampiony 500 g
Cibule
střední
3 ks
Smetana ke šlehání
30%
500 ml
Voda 1,5 l
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Hladká mouka 3 lžíce
Jemný žampionový krém

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli a žampiony nasekejte najemno (nejlépe za použití kuchyňského robota).
V hrnci rozpalte olej a dejte na něj houby a cibuli. Duste, dokud se nevypaří voda.
Dále zalijte vodou a smetanou a zavařte.
Poté romíchejte mouku v trošce vody nebo připravte jíšku klasickým způsobem a polévku zahustěte. Měla by vzniknout krémová bílá polévka.
Dochuťte solí a pepřem. Provařte, aby nebyla cítit mouka. Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Jemný žampionový krém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web