Jemný rybí salát

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka rybičky ve vlastní šťávě
    • 100
      g sterilizovaný celer
    • 100
      g sterilovaný hrášek
    • 200
      g mrkev
    • 1
      lžička hořčice
    • citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev nakrájíme najemno, celer scedíme, přidáme ostatní (i se šťávou z konzervy), promícháme a dochutíme.

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    28. 7. 2006 16:40

    Pani Andreo, uz vim presno co myslite. Jednou jsem to koupila na zkouzku a ochutnala jen tak z plechovky a bylo to spis jak bez chuti vic nahorkle, ze jsem nevedela co s tim a vyhodila jsem to.

  • Andrea
    Andrea |

    28. 7. 2006 12:36

    Pani Michaela, sterilovaný celer sa v zahranicí predáva vo forme Julinne (nakrájaný na jemné prúzky). Zvykne byt nalozený na kyslo (pravdepodobne ocot, nemám v tomto momente ziadny doma, aby som to potvrdila), alebo v náleve prakticky bez chuti (zrejme voda a vsetky tie chemické svinstvá - pardon).

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    27. 7. 2006 17:32

    Sterilovaný celer je běžně k dostání buď nakrájený na malé kostky nebo nastrouhaný, používám ho i do krabího salátu. Do tohoto salátu dávám konzervu o hmotnosti 250 g i se šťávou, hmotnost masa 175 g.

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    27. 7. 2006 12:39

    Sterilovany celer jsem jeste nikdy nevidela. A jakou rybi konzervu a jak velkou pouzivate? To pouzijete jen malou konzervu tunaka, makrel, lososa, nebo takove ty vetsi 300-500gramove?