Autor:

Jemný jarní salát

Střední
Ingredience
Chřest
bílý
500 g
Ředkvička 1 svazek
Špenát 100 g
Vinný ocet 2 lžíce
Salátové koření 1 lžíce
Olivový olej 1 lžička
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Chřest oloupeme a pokrájíme na kousky, přičemž hlavičky necháme delší. Povaříme jej přibližně 8 minut v malém množství osolené vody. Mezitím očistíme ostatní zeleninu. Ředkvičky nakrájíme na dílky a špenát na proužky. Na zálivku smícháme ocet, sůl a koření. Pak všleháme olej. V míse promícháme zeleninu se zálivkou. Salát upravíme na talířky a posypeme kostičkami natvrdo uvařeného vejce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Jemný jarní salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web