Jemný jarní salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g chřest bílý
    • 1
      svazek ředkvička
    • 100
      g špenát
    • 2
      lžíce vinný ocet
    • 1
      lžíce salátové koření
    • 1
      lžička olivový olej
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chřest oloupeme a pokrájíme na kousky, přičemž hlavičky necháme delší. Povaříme jej přibližně 8 minut v malém množství osolené vody. Mezitím očistíme ostatní zeleninu. Ředkvičky nakrájíme na dílky a špenát na proužky. Na zálivku smícháme ocet, sůl a koření. Pak všleháme olej. V míse promícháme zeleninu se zálivkou. Salát upravíme na talířky a posypeme kostičkami natvrdo uvařeného vejce.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.