Autor:

Jemné žemlové knedlíčky

Střední
Ingredience
Toastový chléb 1 balení
Máslo
(Lžička)
10 g
Žloutek 2 ks
Bílek 2 ks
Sůl  
Muškátový oříšek  
Pažitka  
Petržel  
Kudrnka  

Postup přípravy:

Na kostičky nakrajeny toustový chléb opečte v troubě při teplotě 140 °C. Vyjměte a opatrně smíchejte s máslem, solí, muškátovým oříškem, se žloutky a čerstvou pažitkou a nakonec přidejte ušlehaný sníh. Zpracujte zlehka těsto a vytvarujte malé knedlíčky, které vařte v páře 5-20 minut podle velikosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Jemné žemlové knedlíčky

Komentáře

  1. Radím   17.10.2011 | 12:17 | reagovat |

    dej si k tomu co chceš O:-)

  2. Simča Sládková   01.04.2010 | 10:48 | reagovat |

    K čemu se tyto knedlíčky podávají? Zecept mne zaujel, ale navím, jestli by k tomu byla vhodná třeba houbová omáčka, nebo zelí a maso, nebo co vlastně...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web