Autor:

Jemné žemlové knedlíčky

Střední
Ingredience
Toastový chléb 1 balení
Máslo
(Lžička)
10 g
Žloutek 2 ks
Bílek 2 ks
Sůl  
Muškátový oříšek  
Pažitka  
Petržel  
Kudrnka  

Postup přípravy:

Na kostičky nakrajeny toustový chléb opečte v troubě při teplotě 140 °C. Vyjměte a opatrně smíchejte s máslem, solí, muškátovým oříškem, se žloutky a čerstvou pažitkou a nakonec přidejte ušlehaný sníh. Zpracujte zlehka těsto a vytvarujte malé knedlíčky, které vařte v páře 5-20 minut podle velikosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Jemné žemlové knedlíčky

Komentáře

  1. Radím   17.10.2011 | 12:17 | reagovat | závadný

    dej si k tomu co chceš O:-)

  2. Simča Sládková   01.04.2010 | 10:48 | reagovat | závadný

    K čemu se tyto knedlíčky podávají? Zecept mne zaujel, ale navím, jestli by k tomu byla vhodná třeba houbová omáčka, nebo zelí a maso, nebo co vlastně...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web