Jemné žemlové knedlíčky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení toastový chléb
    • 10
      g máslo (Lžička)
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      ks bílek
    • sůl
    • muškátový oříšek
    • pažitka
    • petržel
    • kudrnka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na kostičky nakrajeny toustový chléb opečte v troubě při teplotě 140 °C. Vyjměte a opatrně smíchejte s máslem, solí, muškátovým oříškem, se žloutky a čerstvou pažitkou a nakonec přidejte ušlehaný sníh. Zpracujte zlehka těsto a vytvarujte malé knedlíčky, které vařte v páře 5-20 minut podle velikosti.

Komentáře k receptu

  • Radím
    Radím |

    17. 10. 2011 12:17

    dej si k tomu co chceš O:-)

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    1. 4. 2010 10:48

    K čemu se tyto knedlíčky podávají? Zecept mne zaujel, ale navím, jestli by k tomu byla vhodná třeba houbová omáčka, nebo zelí a maso, nebo co vlastně...