Jemná petrželová bramboračka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks brambory
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel velká
    • 3
      lžíce máslo
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • celerová nať
    • petrželová nať
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu nastrouháme, brambor nakrájíme na kostičky, natě převážeme nití a vše necháme povařit. Z vývaru vyjmeme svazek natě, přidáme máslovou jíšku, krátce povaříme, do hotové polévky zašleháme vejce a hrst najemno nasekané petrželky. Podle chuti osolíme, můžeme přidat i maggi.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.