Autor:

Jemná petrželová bramboračka

Snadné
Ingredience
Brambory 5 ks
Mrkev 3 ks
Petržel
velká
1 ks
Máslo 3 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Vejce 2 ks
Celerová nať  
Petrželová nať  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu nastrouháme, brambor nakrájíme na kostičky, natě převážeme nití a vše necháme povařit. Z vývaru vyjmeme svazek natě, přidáme máslovou jíšku, krátce povaříme, do hotové polévky zašleháme vejce a hrst najemno nasekané petrželky. Podle chuti osolíme, můžeme přidat i maggi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Jemná petrželová bramboračka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web