Autor:

Jemná omáčka na grilovanou rybu

Snadné
Ingredience
Petržel 10 
Citronová šťáva
1-2
2 lžíce
Česnek
Rostlinný olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Petržel, citronovou šťávu, česnek, sůl a 2 lžíce oleje umixovat a případně přidávat po lžících olej. Omáčka by měla mít hustotu asi jako tatarská omáčka.
Výborná na grilované i smažené ryby a smažené houby, ale také na další masa. Kdo má rád ořechy, může přidat i ty. Také ji používám na veku, místo másla při dělání chlebíčků. Někdy stačí jen nakrájenou veku hodně potřít omáčkou a dát zapéct do trouby. Má hodně použití.
V ledničce ve sklenici vydrží několik týdnů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Jemná omáčka na grilovanou rybu

Komentáře

  1. Martina Veselá   26.05.2006 | 11:25 | reagovat | závadný

    Tohle hodně používají na grilované ryby v Chorvatsku. A musím říct, že je to opravdu výborné

  2. Anonym   13.10.2005 | 16:29 | reagovat | závadný

    Mňaaam:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web