Autor:

Jelito s octem a cibulí

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibule 1 ks
Ocet
dle chuti
 
Pepř mletý  
Chilli papričky
dle chuti, není nutné
 
Chleba
= příloha
 
Jelito s octem a cibulí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Vepřové, Slané

Jelito pokrájíme na kolečka a rozložme na talíř. Komu by vadilo střívko, předem si jelito sloupne. Jelito opepříme, posypeme pokrájenou cibulí, pro odolné jedince můžeme přidat i nasekanou chilli papričku. Vše dle chuti pokapeme octem a podáváme.

Podáváme s chlebem a pivem.

Recept pochází od šéfkuchaře Sapíka (Barrandov - rychlovky) a přestože může působit primitivně a pod úroveň šéfkuchaře, jak mnozí napsali, není tomu tak.

Vyzkoušeno i s jitrnicí. Také výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Jelito s octem a cibulí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web