Autor:

Jelito s octem a cibulí

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibule 1 ks
Ocet
dle chuti
 
Pepř mletý  
Chilli papričky
dle chuti, není nutné
 
Chleba
= příloha
 
Jelito s octem a cibulí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Vepřové, Slané

Jelito pokrájíme na kolečka a rozložme na talíř. Komu by vadilo střívko, předem si jelito sloupne. Jelito opepříme, posypeme pokrájenou cibulí, pro odolné jedince můžeme přidat i nasekanou chilli papričku. Vše dle chuti pokapeme octem a podáváme.

Podáváme s chlebem a pivem.

Recept pochází od šéfkuchaře Sapíka (Barrandov - rychlovky) a přestože může působit primitivně a pod úroveň šéfkuchaře, jak mnozí napsali, není tomu tak.

Vyzkoušeno i s jitrnicí. Také výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Jelito s octem a cibulí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web