Jelito s octem a cibulí

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kroupové jelito
    • 1
      ks cibule
    • ocet dle chuti
    • pepř mletý
    • chilli papričky dle chuti, není nutné
    • chleba = příloha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jelito pokrájíme na kolečka a rozložme na talíř. Komu by vadilo střívko, předem si jelito sloupne. Jelito opepříme, posypeme pokrájenou cibulí, pro odolné jedince můžeme přidat i nasekanou chilli papričku. Vše dle chuti pokapeme octem a podáváme.
2
Podáváme s chlebem a pivem.
3
Recept pochází od šéfkuchaře Sapíka (Barrandov - rychlovky) a přestože může působit primitivně a pod úroveň šéfkuchaře, jak mnozí napsali, není tomu tak.
4
Vyzkoušeno i s jitrnicí. Také výborné.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.