Autor:

Jelito s octem a cibulí

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kroupové jelito 1 ks
Cibule 1 ks
Ocet
dle chuti
 
Pepř mletý  
Chilli papričky
dle chuti, není nutné
 
Chleba
= příloha
 
Jelito s octem a cibulí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Vepřové, Slané

Jelito pokrájíme na kolečka a rozložme na talíř. Komu by vadilo střívko, předem si jelito sloupne. Jelito opepříme, posypeme pokrájenou cibulí, pro odolné jedince můžeme přidat i nasekanou chilli papričku. Vše dle chuti pokapeme octem a podáváme.

Podáváme s chlebem a pivem.

Recept pochází od šéfkuchaře Sapíka (Barrandov - rychlovky) a přestože může působit primitivně a pod úroveň šéfkuchaře, jak mnozí napsali, není tomu tak.

Vyzkoušeno i s jitrnicí. Také výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Jelito s octem a cibulí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web