Autor:

Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou

Střední
Ingredience
Jehněčí kotlety 1500 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželová nať
sekaná
1 lžíce
Strouhanka 100 
Máta 1 hrst
Olej  
Vývar 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kotlety osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Potom je obalíme ve směsi strouhanky a sekané natě. Vložíme na pekáč a při 200 °C pečeme do měkka. Jemně nasekanou mátu na trošce oleje zpěníme, zalejeme vývarem a přidáme k výpeku z masa. Podle chuti dochutíme.

Maso podáváme s omáčkou a brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web