Autor:

Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou

Střední
Ingredience
Jehněčí kotlety 1500 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželová nať
sekaná
1 lžíce
Strouhanka 100 
Máta 1 hrst
Olej  
Vývar 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kotlety osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Potom je obalíme ve směsi strouhanky a sekané natě. Vložíme na pekáč a při 200 °C pečeme do měkka. Jemně nasekanou mátu na trošce oleje zpěníme, zalejeme vývarem a přidáme k výpeku z masa. Podle chuti dochutíme.

Maso podáváme s omáčkou a brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web