Autor:

Jehněčí kotlety s mátou

Střední
Kotlety
Jehněčí kotlety
po 150 g
4 plátek
Sůl  
Na marinádu
Rostlinný olej 1 lžíce
Bílé víno 2 lžíce
Česnek
utřený
1 stroužek
Na bylinkové máslo
Máslo 75 g
Vinný ocet 1/2 lžička
Máta 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Jehněčí

Maso očistěte a jemně naklepejte, osolte. Smíchejte ingredience na marinádu, kotlety touto směsí potřete a nechte alespoň půl hodinky stát.

Máslo utřete, po kapkách přidávejte ocet, nadrobno nasekanou mátu, sůl a pepř. Hmotu přendejte na alobal nebo folii, vytvarujte váleček a dejte ztuhnout do lednice.

Maso opékejte na pánvi z každé strany přibližně 7 minut. Váleček másla nakrájejte na kolečka. Upečené porce kotlet podávejte s kolečkem másla, bílým pečivem a čerstvým zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety s mátou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web