Autor:

Jehněčí kotlety s mátou

Střední
Kotlety
Jehněčí kotlety
po 150 g
4 plátek
Sůl  
Na marinádu
Rostlinný olej 1 lžíce
Bílé víno 2 lžíce
Česnek
utřený
1 stroužek
Na bylinkové máslo
Máslo 75 g
Vinný ocet 1/2 lžička
Máta 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Jehněčí

Maso očistěte a jemně naklepejte, osolte. Smíchejte ingredience na marinádu, kotlety touto směsí potřete a nechte alespoň půl hodinky stát.

Máslo utřete, po kapkách přidávejte ocet, nadrobno nasekanou mátu, sůl a pepř. Hmotu přendejte na alobal nebo folii, vytvarujte váleček a dejte ztuhnout do lednice.

Maso opékejte na pánvi z každé strany přibližně 7 minut. Váleček másla nakrájejte na kolečka. Upečené porce kotlet podávejte s kolečkem másla, bílým pečivem a čerstvým zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety s mátou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web