Autor:

Jehněčí kotlety s feferonkami

Střední
Ingredience
Jehněčí kotlety 1 kg
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 4 lžíce
Červená cibule 4 ks
Citron 1 ks
Rajčata 4 ks
Oregáno  
Feferonka
4 dlouhé červené a 4 dlouhé zelené
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s prolisovaným česnekem a olejem. Osolíme, opepříme. Směsí potřeme kotlety a dáme na 3 hodiny do chladu odležet. Potom je grilujeme asi 10 minut, přičemž je obracíme. Společně s kotletami ugrilujeme i feferonky.

Červenou cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dobře umytý citron spaříme horkou vodou a nakrájíme na tenké měsíčky a upravíme na mísu. Na vrch položíme ugrilované kotlety a feferonky, posypeme zlehka oregánem a ihned podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety s feferonkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web