Jehněčí kotlety s feferonkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg jehněčí kotlety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      ks červená cibule
    • 1
      ks citron
    • 4
      ks rajčata
    • oregáno
    • feferonka 4 dlouhé červené a 4 dlouhé zelené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s prolisovaným česnekem a olejem. Osolíme, opepříme. Směsí potřeme kotlety a dáme na 3 hodiny do chladu odležet. Potom je grilujeme asi 10 minut, přičemž je obracíme. Společně s kotletami ugrilujeme i feferonky.
2
Červenou cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dobře umytý citron spaříme horkou vodou a nakrájíme na tenké měsíčky a upravíme na mísu. Na vrch položíme ugrilované kotlety a feferonky, posypeme zlehka oregánem a ihned podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.