Autor:

Jehněčí kotlety s feferonkami

Střední
Ingredience
Jehněčí kotlety 1 kg
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 4 lžíce
Červená cibule 4 ks
Citron 1 ks
Rajčata 4 ks
Oregáno  
Feferonka
4 dlouhé červené a 4 dlouhé zelené
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s prolisovaným česnekem a olejem. Osolíme, opepříme. Směsí potřeme kotlety a dáme na 3 hodiny do chladu odležet. Potom je grilujeme asi 10 minut, přičemž je obracíme. Společně s kotletami ugrilujeme i feferonky.

Červenou cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dobře umytý citron spaříme horkou vodou a nakrájíme na tenké měsíčky a upravíme na mísu. Na vrch položíme ugrilované kotlety a feferonky, posypeme zlehka oregánem a ihned podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety s feferonkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web