Autor:

Jehněčí kotlety

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jehněčí kotlety 800 g
Tymián
větvička čerstvého nebo 1 lžička sušeného
 
Česnek 6 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Fazolky
sterilovaných nebo předvařených
200 g
Žampiony 200 g
Cibule 1 ks
Fazole
nakládané
200 g
Uzená slanina 150 g
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kotlety okořeníme, osolíme, natřeme prolisovaným česnekem, posypeme tymiánem, pokapeme olejem a uložíme do mísy. Necháme přes noc naložené v oleji v chladu. Kotlety opečeme na pánvi z obou stran. Na oleji opražíme na kostky nakrájenou slaninu, na ní opražíme na měsíčky nakrájenou cibuli, nakrájené žampiony, fazolky, fazole. Osolíme, opepříme, ochutíme tymiánem.
Opečené kotletky podáváme obložené zeleninou s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí kotlety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web