Autor:

Jehněčí filet s borůvkami

Střední
Ingredience
Jehněčí svíčková 600 g
Borůvkový džem  
Dijonská hořčice  
Salátové listy  
Sůl  
Pepř mletý  
Jehněčí filet s borůvkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Jehněčí

Maso očistěte, odblaňte, osolte a opepřete. Opečte zprudka na rozpáleném tuku.

Mezitím smíchejte dijonskou hořčici s džemem, podle chuti. Touto směsí potřete opečené maso a vložte na 7 až 10 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

Maso vyjměte, zakryté alobalem nechte asi 10 minut odpočívat, pak naporcujte a podávejte se salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí filet s borůvkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web