Autor:

Jehněčí filet s borůvkami

Střední
Ingredience
Jehněčí svíčková 600 g
Borůvkový džem  
Dijonská hořčice  
Salátové listy  
Sůl  
Pepř mletý  
Jehněčí filet s borůvkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Jehněčí

Maso očistěte, odblaňte, osolte a opepřete. Opečte zprudka na rozpáleném tuku.

Mezitím smíchejte dijonskou hořčici s džemem, podle chuti. Touto směsí potřete opečené maso a vložte na 7 až 10 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

Maso vyjměte, zakryté alobalem nechte asi 10 minut odpočívat, pak naporcujte a podávejte se salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí filet s borůvkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web