Autor:

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Tresčí játra  
Máslo  
Nové koření mleté  
Pepř mletý  
Sůl  
Dijonská hořčice
případně plnotučná
 
Rohlík
nebo bagetky
 
Dále dle chuti
Cibule  
Jarní cibulka
lahůdková
 
Vařená vejce  
Bylinky
čerstvě nasekané: petrželka, pažitka...
 
Citron  
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Postup přípravy:

Tresčí játra rozmačkáme vidličkou v hlubokém talíři s kouskem změklého másla (můžeme použít i přírodní pomazánkové) a trochou hořčice, dle chuti osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Nové koření přidáváme opatrně, je velmi aromatické, do pomazánky patří, ale nesmí přehlušit veškerou chuť.

Pomazánku dobře promícháme, necháme v chladnu alespoň hodinu proležet a pak s ní nazdobíme plátky pečiva, které jsme si zlehka potřeli máslem.

Dozdobíme na kousky pokrájenou cibulí, nasekanou lahůdkovou cibulkou, vejcem, kouskem citronu, bylinkami... a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Komentáře

  1. marci2   31.05.2016 | 17:14 | reagovat | závadný

    Dávám 1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web