Autor:

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Kysané zelí 1 sklenice
Vepřový bůček 750 g
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Celer  
Kečup - jemný  
Bobkový list 1 ks
Nové koření  
Sůl  
Zakysaná smetana  
Pepř mletý  
Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce s vodou dáme pokrájené (kdo chce proprané) zelí, na kostičky nakrájené maso a na velmi malé kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme kečupem, přidáme bobkový list, nové koření a pepř a necháme vařit do měkka. Když je vše měkké, přidáme sůl. Na talíři podáváme se zakysanou smetanou.Toto množství je asi na 4-5 l polévky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Komentáře

  1. Jana   10.05.2015 | 18:32 | reagovat |

    Ten kečup neděsí jen vás a je to urážka boršče. Pochybuji, že v Podkrkonoší se něco takového vaří. Za pět a to bez diskuze :-$ .

  2. Vendy   11.11.2012 | 19:50 | reagovat |

    děsí mě na tom ten kečup...a kam se poděla hlavní ingredience boršče červená řepa?

  3. Ivana   05.02.2012 | 12:51 | reagovat |

    dobrý den, vařila jsem ho a je to opravdu dobrý a hlavně jednoduchý recept :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web