Jednoduché plněné papriky

Snadné
Ingredience
Paprika
čerstvé - sezónní
 
Eidam sýr  
Gothaj  

Postup přípravy:

Papriky, musí být ty pravé sezónní, které trochu pálí - vydlabeme a naplníme směsí ze strouhaného eidamu a nadrobno nakrájeného gothaje (je nutné dodržet tyto ingredience a salám „nevylepšovat“ záměnou za jiný).

Dáme péct na vymazaný pekáček. v průběhu pečení otočíme, aby byly pečené rovnoměrně do „puchýřků“.

Podáváme s chlebem. Recept není můj, ale po ochutnání jsem jej musela pro velký úspěch zveřejnit

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2-
3.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 4x)
Babiččiny třešňové kuličky Nejlepší recepty z třešní: Babiččiny třešňové kuličky Články z

Komentáře k receptu: Jednoduché plněné papriky

Komentáře

  1. Kateřina Sprušanská   26.08.2009 | 10:19 | reagovat | závadný

    dobrý den, já tedy papriky plněné sýrem miluju, je to náš rodinný letní recept- ale přidávám do nastrouhaného sýra salám nakrájený na kostičky může být uzené nebo klobáska a přidám pepř mletý, rozmačkaný česnek a 1 vejce kterým tu masu spojím a plním papriky, podleju troškou vody kapnu olej a peču cca 25-30 minut. Bez toho česneku, vejce a pepře jsem vyzkoušela ale bylo to takové "plané". :-(

  2. Markéta Valentová   25.08.2009 | 20:36 | reagovat | závadný

    asi jste, Andreo, nezvážila, že jde o sýr, který se teplotou přirozeně rozteče, a proto je lepší dělat otvor do papriky co nejmenší. A co se týká paprik s plněným masem - mám je taky ráda, ale tohle má být úplně jiná CHUŤ a s těmi klasickými má tento recept společné opravdu jen to plnění

  3. Andrea Plačková   25.08.2009 | 14:58 | reagovat | závadný

    Dnes jsem tento tecept vyzkoušela a musím říct,že to byla katastrofa!Všechen obsah z paprik vytekl,sýr se roztekl a byla z toho hustá kaše.Nedám dopustit na papriky plněné mletým masem,nebo hotovou sekanou.

  4. Lenka Blahutová   25.08.2009 | 9:27 | reagovat | závadný

    Já teda včera dělala papriky klasika s mletým masem, takže nejdříve zlikvidujeme tyto a pak musím prubnout Váš recept. Jsem moc zvědavá :-)

  5. Markéta Valentová   25.08.2009 | 8:17 | reagovat | závadný

    jen nechápu, proč administrátoři zařadili papriky do pokrmů z mléka a sýra, když základem jsou papriky...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web