Jednoduchá rybí polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g filé z tresky
    • 1
      balíček kořenová zelenina
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      dl sladká smetana
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka muškátový květ
    • světlá jíška granulovaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kořenovou zeleninu nastrouháme na jemném struhadle a osmažíme na másle. Když zelenina lehce ztmavne, zalijeme vodou a vložíme syrové filé, osolíme, opepříme a necháme vařit. Až je vše měkké, polévku přecedíme, do polévky vrátíme maso, zjemníme smetanou, zahustíme granulovanou jíškou a přidáme muškátový květ. Podáváme s osmaženou houskou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.