Autor:

Jednoduchá rybí polévka

Snadné
Ingredience
Filé z tresky 500 g
Kořenová zelenina 1 balíček
Máslo 2 lžíce
Sladká smetana 1 dl
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Muškátový květ 1 špetka
Světlá jíška
granulovaná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Kořenovou zeleninu nastrouháme na jemném struhadle a osmažíme na másle. Když zelenina lehce ztmavne, zalijeme vodou a vložíme syrové filé, osolíme, opepříme a necháme vařit. Až je vše měkké, polévku přecedíme, do polévky vrátíme maso, zjemníme smetanou, zahustíme granulovanou jíškou a přidáme muškátový květ. Podáváme s osmaženou houskou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Jednoduchá rybí polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web