Jednoduchá pečená ryba

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks filety čerstvá je nejlepší, ale i zmražená aljašská treska FRIGOPRIMA je dobrá
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek strouhanka
    • 1
      šálek strouhaný parmazán jemně
    • máslo trochu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety položíme na pečící plech, který předtím potřeme slabě tukem, nebo bez tuku na papír na pečení. Trochu osolíme, opepříme, a posypeme nejdříve strouhankou a potom parmezánem. Buď polijeme rozpuštěným máslem, nebo na filety položíme kousky másla po celé délce. Pečeme v horní polovině trouby při 250 °C po dobu 10-15 minut podle tloušťky ryby.Fajnšmekr dá pod máslo ještě trochu oregána. Servíruje se s vařenými brambory politými máslem s pažitkou a salátem z rajčat.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • Michal
    Michal |

    12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • Michal
    Michal |

    12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • marek
    marek |

    1. 8. 2013 12:51

    Ryba a syr nejdou dohromady.

  • Miriam
    Miriam |

    24. 12. 2012 16:34

    Bola skvelá...ale čo sa týka korenín..nebála by som sa ich trošku pridať...aspoň bazalku určite :-)

  • Bob
    Bob |

    22. 4. 2012 13:24

    Nic moc, ale možná to bylo mým kuchařským uměním :) Asi jen dvě rady: chce to ideálně čerstvou rybu a ne zmraženou a pak také nějaký kvalitnější sýr, který se možná lépe zapéká. Bez koření to bylo úplně bez chutí, ale místo oregana jsem dal bazalku a bylo to lepší. Příště to vidím asi raději na rybu na přírodno a ideálně nějakou čerstvou...

  • Luke
    Luke |

    12. 1. 2012 13:54

    velmi rychlé a chutné

  • Anonym
    Anonym |

    18. 10. 2007 23:17

    Vynikající! Děkuji.

  • Lubica Ilkova
    Lubica Ilkova |

    2. 9. 2007 14:15

    Chutné. Rodinke chutilo.

  • Anonym
    Anonym |

    8. 5. 2006 18:25

    Zkusil jsem to s filety aljašské tresky od Nowaco a byla to lebeda. Rychlý snadný a hlavně dobrý. Můžu jen doporučit.