Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
10 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 2
      stroužek česnek 1-2
    • 2
      lžička majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pomazánkového másla dáme utřený česnek, přidáme majolku a utřeme. Mažeme na chlebíčky a zdobíme nejlépe loveckým salámem a paprikou červenou a zelenou.
2
Pomazánka slouží jako základ na chlebíčky nebo jednohubky.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    19. 7. 2008 13:05

    Simčo,pokud nemáte možnost trhu,tak teď má náš česnek Albert a tím pádem i Hypernova,dneska jsem ho kupovala - 80 Kč. Teď mi ještě kouká bratr přes rameno,že ho prý maj v Plusu za 79,ale tam jsem nebyla.Laďka

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    19. 7. 2008 13:03

    Jo, ten Čínský mi přijde jako z plastiku - nemá vůbec "grády". Ale jiný nemohu nikde sehnat :-(. Simča

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    19. 7. 2008 00:34

    no zalezi pokud mate cesnek kupovany (vetsina se dovazi z ciny ...) tak vic, ale cesky cesnek je mnohem silnejsi.

  • tereza cigánková
    tereza cigánková |

    15. 7. 2008 11:15

    tak málo česneku?????viděla jsem 8 stroužků a tady nanejvýš dva?????

  • Jana
    Jana |

    2. 8. 2006 14:25

    Přidávám trochu taveného sýra bez výrazné chuti-já miluju Madetu light,ale jinak to nechce vůbec nic.Jen skleničku vína.

  • Tom
    Tom |

    26. 11. 2005 18:23

    Opravdu výborná záležitost. Dělal jsem mou milovanou česnekačku vůbec ppoprvé a moc mi podle tohoto receptu chutnala. Kdo má rád česnek, jistě si dopřeje více stroužků jako já (4).

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    22. 8. 2005 08:04

    Pomazánka je moc dobrá, přidala jsem trochu nastrouhaného tvrdého sýra a potřebovala dochutit solí. Dávám za 1 !!

  • Anonym
    Anonym |

    17. 6. 2005 13:36

    Ja přidavam trochu kečupu změni to chut a je to skvěle na jednohubky

  • Jana
    Jana |

    22. 10. 2004 17:11

    Ještě jsem zapomněla: může se přidat nastrouhaná niva. Maže se na jednohubky nebo chlebíčky a zdobí se hroznovým vínem.