Jatýrka v leču

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Játra
drůbeží
400 g
Paprika 2 ks
Rajčata 2 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Škrobová moučka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájená játra, opečeme, přidáme papriky na proužky, opepříme a osmahneme, podlijeme trochou vody. Dusíme asi pět minut pod pokličkou. Pak přidáme nakrájená rajčata a dusíme asi deset minut. Zahustíme škrobovou moučkou, rozmíchanou v trošce vody, provaříme a osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4
2 2 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Jatýrka v leču

Komentáře

  1. Mirek   31.01.2013 | 20:15 | reagovat |

    neslo mi to moc pod nos, porat tomu neco chybelo, mozna nejaky koreni :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web