Jatýrka v leču

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Játra
drůbeží
400 g
Paprika 2 ks
Rajčata 2 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Škrobová moučka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájená játra, opečeme, přidáme papriky na proužky, opepříme a osmahneme, podlijeme trochou vody. Dusíme asi pět minut pod pokličkou. Pak přidáme nakrájená rajčata a dusíme asi deset minut. Zahustíme škrobovou moučkou, rozmíchanou v trošce vody, provaříme a osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4
2 2 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Jatýrka v leču

Komentáře

  1. Mirek   31.01.2013 | 20:15 | reagovat |

    neslo mi to moc pod nos, porat tomu neco chybelo, mozna nejaky koreni :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web