Autor:

Játrový knedlík

Střední
Ingredience
Houska 8 ks
Kuřecí játra 500 g
Šunkový salám 150 g
Vejce 6 ks
Máslo 1 lžíce
Hlíva ústřičná 200 g
Česnek
(palička)
1 ks
Majoránka  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Sterilované zelí  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Uzeniny

Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, koření a vše promícháme.

Směsí naplníme salámovou fólii, na koncích uzavřeme provázkem a v osolené vodě vaříme 30 minut.

Uvařené vyjmeme, nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím.

Báječně chutná studený posypaný pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Játrový knedlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web