Autor:

Játrový knedlík

Střední
Ingredience
Houska 8 ks
Kuřecí játra 500 g
Šunkový salám 150 g
Vejce 6 ks
Máslo 1 lžíce
Hlíva ústřičná 200 g
Česnek
(palička)
1 ks
Majoránka  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Sterilované zelí  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Uzeniny

Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, koření a vše promícháme.

Směsí naplníme salámovou fólii, na koncích uzavřeme provázkem a v osolené vodě vaříme 30 minut.

Uvařené vyjmeme, nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím.

Báječně chutná studený posypaný pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Játrový knedlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web