Játrový knedlík

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks houska
    • 500
      g kuřecí játra
    • 150
      g šunkový salám
    • 6
      ks vejce
    • 1
      lžíce máslo
    • 200
      g hlíva ústřičná
    • 1
      ks česnek (palička)
    • majoránka
    • grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • sterilované zelí
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, koření a vše promícháme.
2
Směsí naplníme salámovou fólii, na koncích uzavřeme provázkem a v osolené vodě vaříme 30 minut.
3
Uvařené vyjmeme, nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím.
4
Báječně chutná studený posypaný pažitkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.