Autor:

Játrový knedlík

Střední
Ingredience
Houska 8 ks
Kuřecí játra 500 g
Šunkový salám 150 g
Vejce 6 ks
Máslo 1 lžíce
Hlíva ústřičná 200 g
Česnek
(palička)
1 ks
Majoránka  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Sterilované zelí  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Uzeniny

Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, koření a vše promícháme.

Směsí naplníme salámovou fólii, na koncích uzavřeme provázkem a v osolené vodě vaříme 30 minut.

Uvařené vyjmeme, nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím.

Báječně chutná studený posypaný pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Játrový knedlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web