Autor:

Játrový knedlík

Střední
Ingredience
Houska 8 ks
Kuřecí játra 500 g
Šunkový salám 150 g
Vejce 6 ks
Máslo 1 lžíce
Hlíva ústřičná 200 g
Česnek
(palička)
1 ks
Majoránka  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Sterilované zelí  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Uzeniny

Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, koření a vše promícháme.

Směsí naplníme salámovou fólii, na koncích uzavřeme provázkem a v osolené vodě vaříme 30 minut.

Uvařené vyjmeme, nakrájíme na plátky a teplé podáváme se zelím.

Báječně chutná studený posypaný pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Játrový knedlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web