Autor:

Játrové ražniči

Střední
Ingredience
Drůbeží játra 200 g
Slanina 70 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Pálivá paprika 1 ks
Cibule  
Sůl  špetka
Pepř mletý  špetka
Špejle  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Umytá játra a slaninu nakrájíme na kousky. Potom na špejli napichujeme střídavě játra, slaninu, cibuli na měsíčky a papriku. Do oleje přidáme sůl a pepř. Až játra změknou potřeme olejem s pepřem a solí. Ještě chvíli grilujeme či opékáme na pánvi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Játrové ražniči

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web