Játrová sekaná

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová játra
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g strouhanka
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      lžička vegeta
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (srnčí hřbet).
2
Pečeme v mírné troubě asi 30 minut. Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Ester S.
    Ester S. |

    18. 3. 2007 12:57

    Tento recept som robila a veľmi nám chutil, akurát musím poznamenať, ze som tiež dala menej oleja (tak 1/2dcl) a dve lyžičky prášku do pečiva. Mimochodom, studené plátky nám chutili ešte viacej :)

  • Andora
    Andora |

    11. 3. 2007 10:35

    Upečeno, skoro snědeno, zapomněla jsem napsat, že jsem přidala taky trošku prášku do pečiva , sekaná krásně vyběhla a je nadýchaná.

  • Andora
    Andora |

    11. 3. 2007 08:02

    Zkouším dnes z drůbežích jater, přidala jsem ždibec koření do mletých mas a dva stroužky česneku a oleje jen štamprdličku, tak uvidím.