Autor:

Játrová paštika II.

Střední
Ingredience
Vepřová játra 250 g
Mléko 2 dl
Rohlík 3 ks
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Petrželová nať  
Pepř mletý  
Sůl  
Nové koření  
Majoránka  
Sádlo  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Játra namočíme na několik hodin do mléka. Pak je zbavíme všech žláz a umeleme na masovém strojku společně s namočenými rohlíky. Lžíci sádla utřeme se 2 žloutky. Osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhané cibule, sekané petrželové natě, pomletá játra, majoránku, nové koření a vše důkladně promícháme.

Asi do litrového kastrolu, vymazaného sádlem, vložíme hmotu a vaříme v páře asi 45 minut. Po vychladnutí mažeme na chléb nebo bílé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Játrová paštika II.

Komentáře

  1. Táňa Miňová   14.03.2007 | 21:59 | reagovat |

    Bílky se do paštiky nedávají a hrnec se zakrývat nemusí...

  2. Jarka z Bratislavy   14.03.2007 | 19:51 | reagovat |

    Mám otázky:Bielky sa do paštéty nedávajú?Hrnec vo vodnom kúpelí sa nezakrýva?Ďakujem za odpoveď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web