Autor:

Játrová paštika II.

Střední
Ingredience
Vepřová játra 250 g
Mléko 2 dl
Rohlík 3 ks
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Petrželová nať  
Pepř mletý  
Sůl  
Nové koření  
Majoránka  
Sádlo  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Játra namočíme na několik hodin do mléka. Pak je zbavíme všech žláz a umeleme na masovém strojku společně s namočenými rohlíky. Lžíci sádla utřeme se 2 žloutky. Osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhané cibule, sekané petrželové natě, pomletá játra, majoránku, nové koření a vše důkladně promícháme.

Asi do litrového kastrolu, vymazaného sádlem, vložíme hmotu a vaříme v páře asi 45 minut. Po vychladnutí mažeme na chléb nebo bílé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Játrová paštika II.

Komentáře

  1. Táňa Miňová   14.03.2007 | 21:59 | reagovat | závadný

    Bílky se do paštiky nedávají a hrnec se zakrývat nemusí...

  2. Jarka z Bratislavy   14.03.2007 | 19:51 | reagovat | závadný

    Mám otázky:Bielky sa do paštéty nedávajú?Hrnec vo vodnom kúpelí sa nezakrýva?Ďakujem za odpoveď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web