Autor:

Játrová paštika II.

Střední
Ingredience
Vepřová játra 250 g
Mléko 2 dl
Rohlík 3 ks
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Petrželová nať  
Pepř mletý  
Sůl  
Nové koření  
Majoránka  
Sádlo  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Játra namočíme na několik hodin do mléka. Pak je zbavíme všech žláz a umeleme na masovém strojku společně s namočenými rohlíky. Lžíci sádla utřeme se 2 žloutky. Osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhané cibule, sekané petrželové natě, pomletá játra, majoránku, nové koření a vše důkladně promícháme.

Asi do litrového kastrolu, vymazaného sádlem, vložíme hmotu a vaříme v páře asi 45 minut. Po vychladnutí mažeme na chléb nebo bílé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Játrová paštika II.

Komentáře

  1. Táňa Miňová   14.03.2007 | 21:59 | reagovat |

    Bílky se do paštiky nedávají a hrnec se zakrývat nemusí...

  2. Jarka z Bratislavy   14.03.2007 | 19:51 | reagovat |

    Mám otázky:Bielky sa do paštéty nedávajú?Hrnec vo vodnom kúpelí sa nezakrýva?Ďakujem za odpoveď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web