Játrová omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g drůbeží játra
    • cibule
    • pepř mletý
    • sůl
    • sojová omáčka
    • červená paprika
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve osmažit cibulku, poté lehce orestujeme játra než pustí šťávu. Okořeníme solí, pepřem, chilli a červenou paprikou. Přidáme sojovou omáčku a zalijeme 1 litrem vroucí vody. Povaříme a nakonec zahustíme solamylem, který si rozmícháme v hrnečku studené vody. Podáváme s přílohou dle chuti.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lada
    Lada |

    14. 11. 2013 08:32

    Játra se mohou solit hned, a krásně změknou. to že se solí nakonec je pověra :-D

  • jitule
    jitule |

    16. 8. 2013 13:02

    Jatra se soli na konec je to pravda :-)

  • jirka
    jirka |

    26. 2. 2013 08:18

    ahoj moniko....seš chytrá je vidět že často vaříš...nejseš blond???......já si myslím že když tvrdnou tak jsou vzrušená...nebo néééé :

  • monika13
    monika13 |

    12. 2. 2013 06:52

    To není pravda, že se mají solit až na konec...to dělá v dnešní době snad už jen stará škola. Je mi 13 a vím to :D. Játra vám normálně změknou! Když tvrdnou. znamená to, že je už moc dlouho tepelně zpracováváte

  • iva
    iva |

    12. 10. 2012 19:50

    játrase solí až na konec :-$

  • Žanetka2411
    Žanetka2411 |

    30. 6. 2011 11:48

    Mňamina :o)