Autor:

Játrová omáčka

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 500 g
Cibule  
Pepř mletý  
Sůl  
Sojová omáčka  
Červená paprika  
Solamyl (bramborový škrob)  

Postup přípravy:

Nejdříve osmažit cibulku, poté lehce orestujeme játra než pustí šťávu. Okořeníme solí, pepřem, chilli a červenou paprikou. Přidáme sojovou omáčku a zalijeme 1 litrem vroucí vody. Povaříme a nakonec zahustíme solamylem, který si rozmícháme v hrnečku studené vody. Podáváme s přílohou dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Komentáře k receptu: Játrová omáčka

Komentáře

  1. Lada   14.11.2013 | 8:32 | reagovat |

    Játra se mohou solit hned, a krásně změknou. to že se solí nakonec je pověra :-D

  2. jitule   16.08.2013 | 13:02 | reagovat |

    Jatra se soli na konec je to pravda :-)

  3. Žanetka2411   30.06.2011 | 11:48 | reagovat |

    Mňamina :o)

    1. iva   12.10.2012 | 19:50 | reagovat |

      játrase solí až na konec :-$

      1. monika13   12.02.2013 | 6:52 | reagovat |

        To není pravda, že se mají solit až na konec...to dělá v dnešní době snad už jen stará škola. Je mi 13 a vím to :D. Játra vám normálně změknou! Když tvrdnou. znamená to, že je už moc dlouho tepelně zpracováváte

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web