Autor:

Játra s anglickou slaninou a žampiony

Snadné
Ingredience
Játra 500 g
Anglická slanina 150 g
Žampiony
sterilované nebo čerstvé
150 g
Cibule 1 ks
Olej  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Drcený kmín 1 špetka
Majoránka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na malé kousky. Nakrájíme nadrobno cibuli, anglickou slaninu na nudličky, žampiony na nudličky. Játra opečeme na oleji, opepříme, osolíme, přidáme cibuli, slaninu, žampiony, kmín, majoránku a 3 minuty pomalu restujeme. Můžeme podlít vývarem.

Hotové podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Játra s anglickou slaninou a žampiony

Komentáře

  1. nerusa   11.12.2012 | 14:21 | reagovat | závadný

    Výborné!

  2. Barbora Pospichalova   09.04.2007 | 14:45 | reagovat | závadný

    Je to dobre a docela rychle me to chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web