Autor:

Jatra po Benatsku

Střední
Ingredience
Játra
hovězí nebo telecí
 
Rýže  
Bílé víno  
Hladká mouka  
Citronová šťáva  
Cibule 2 ks
Petželka  
Šafrán  
Pepř mletý  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Ryzi orestujeme na tuku, zalijeme bilym vinem a vodou, osolime, opeprime, pridame safran a varime do vyvareni vody, potom priklopime poklickou a nechame 20 minut dodusit v troube. Nechame zlehka vychladnout a zamichame do ryze parmazan. Na panvicce orestujeme cibuli nakrajenou na kolecka, vyndame bokem. Hovezi, nebo teleci jatra nakrajime na nudlicky, obalime v mouce a zprudka orestujeme na panvicce. Pridame orestovanou cibuli a petrzelku, ke konci pridame citronovou stavu a na zaver posolime a opeprime. Jatra potom davame na ryzi a podavame.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Jatra po Benatsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web