játra na víně II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová játra
    • 80
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • hladká mouka
    • petrželka sekaná
    • sůl
    • 1
      dl bílé víno
    • tabasco

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme asi na 1cm silné plátky, obalíme je v mouce a po obou stranách prudce opečeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, petrželku a mícháme zvolna, aby se cibule nespálila a ještě asi 10 minut smažíme.
2
Za tu dobu jsou játra propečená a cibule zezlátlá.
3
Hotová játra zalijeme bílým vínem, zastříkneme několika kapkami tabasca a osolíme.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.