Autor:

Játra na víně

Střední
Ingredience
Játra
kuřecí
500 g
Kapie 1 ks
Rajčata 4 ks
Červené víno 1/2 dl
Olivový olej  
Cibule  
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Nakrájenou cibulku zpěníme na pánvi, poté přidáme játra a orestujeme, pozor, aby nepustila šťávu, tomu zabráníme, že játra necháme nejprve zatáhnout a až poté je promícháme. Lehce zasypeme asi lžící sladké papriky a promícháme, ihned podlijeme troškou vody (asi 0,5 dcl). Přidáme nakrájenou kapii a dusíme.

Po chvilce přidáme i nakrájená rajčata a necháme opět dusit, až játra změknou. Ke konci dušení podlijeme vínem a osolíme. Doporučuji přiddat např. bazalku a podávat s těstovinami a nastrouhaným sýrem.

Možno použít místo kuřecích játra vepřová.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Játra na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web