Autor:

Játra na víně

Střední
Ingredience
Játra
kuřecí
500 g
Kapie 1 ks
Rajčata 4 ks
Červené víno 1/2 dl
Olivový olej  
Cibule  
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Nakrájenou cibulku zpěníme na pánvi, poté přidáme játra a orestujeme, pozor, aby nepustila šťávu, tomu zabráníme, že játra necháme nejprve zatáhnout a až poté je promícháme. Lehce zasypeme asi lžící sladké papriky a promícháme, ihned podlijeme troškou vody (asi 0,5 dcl). Přidáme nakrájenou kapii a dusíme.

Po chvilce přidáme i nakrájená rajčata a necháme opět dusit, až játra změknou. Ke konci dušení podlijeme vínem a osolíme. Doporučuji přiddat např. bazalku a podávat s těstovinami a nastrouhaným sýrem.

Možno použít místo kuřecích játra vepřová.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Játra na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web