Autor:

Játra na víně

Střední
Ingredience
Játra
kuřecí
500 g
Kapie 1 ks
Rajčata 4 ks
Červené víno 1/2 dl
Olivový olej  
Cibule  
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Nakrájenou cibulku zpěníme na pánvi, poté přidáme játra a orestujeme, pozor, aby nepustila šťávu, tomu zabráníme, že játra necháme nejprve zatáhnout a až poté je promícháme. Lehce zasypeme asi lžící sladké papriky a promícháme, ihned podlijeme troškou vody (asi 0,5 dcl). Přidáme nakrájenou kapii a dusíme.

Po chvilce přidáme i nakrájená rajčata a necháme opět dusit, až játra změknou. Ke konci dušení podlijeme vínem a osolíme. Doporučuji přiddat např. bazalku a podávat s těstovinami a nastrouhaným sýrem.

Možno použít místo kuřecích játra vepřová.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Játra na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proko zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proko zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web