Játra na oreganu

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Marináda
    • 3
      lžíce olej
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      lžička worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce maggi
    • 6
      stroužek česnek Utřených
    • oregáno Asi lžička

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience promícháme a do marinády naložíme tenké plátky vepřových jater na 24 hodin. Takto upravené prudce orestujeme na oleji.
2
**Příloha>** opečené brambory, hranolky, chléb.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    17. 6. 2008 09:46

    Může to být dobré, ale já bych to rozhodně dala do trouby. Játra na pánvicče dokážou pěkně zaneřádit kuchyni.