Autor:

Játra na oreganu

Střední
Marináda
Olej 3 lžíce
Sojová omáčka 3 lžíce
Worcestrová omáčka 3 lžička
Maggi 3 lžíce
Česnek
Utřených
6 stroužek
Oregáno
Asi lžička
 

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Všechny ingredience promícháme a do marinády naložíme tenké plátky vepřových jater na 24 hodin. Takto upravené prudce orestujeme na oleji.

Příloha> opečené brambory, hranolky, chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Játra na oreganu

Komentáře

  1. Zdena z JM   17.06.2008 | 9:46 | reagovat |

    Může to být dobré, ale já bych to rozhodně dala do trouby. Játra na pánvicče dokážou pěkně zaneřádit kuchyni.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web