Autor:

Játra na česneku II.

Snadné
Ingredience
Játra 500 g
Pepř mletý 1 špetka
Cibule 1 ks
Jarní cibulka 1 ks
Sůl 1 špetka
Česnek 5 stroužek
Sádlo
nebo olej
 
Hladká mouka 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Červené víno 50 ml
Vývar 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra omyjeme a odblaníme nakrájíme na nudličky. Také cibuli a česnek nadrobno nakrájet. Játra na sádle opečeme, přidáme cibuli a česnek, restujeme. Zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vínem a vývarem. Dusíme 10 minut.

Podáváme s rýží nebo bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Játra na česneku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web