Játra na ananasu

Hodnocení:

Moje:

20 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g telecí játra
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • petrželka
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle opečeme na kostičky nakrájená játra a drobně nakrájenou cibuli. Podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme citr. šťávou, promícháme se smetanou, nasekanou petrželkou a prohřejeme. Na talířky položíme plátky ananasu, na ně upravená játra a podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.